Rijvereniging en Ponyclub Zelhem (8)

Rijvereniging Zelhem

Rijvereniging Zelhem e.o. is opgericht op 10 oktober 1946 en bestaat dus al meer dan 60 jaar! Op 1 januari 2010 fuseerde Rijvereniging Zelhem met Ponyclub Zelhem tot één grote vereniging. De rijvereniging stelt zich als doel: het beoefenen van de paardensport in het algemeen en de wedstrijdsport in het bijzonder.

De lessen van de volwassenen worden op maandagavond (dressuur) door Erik Brouwer verzorgd. Op donderdagavond verzorgd … de les (dressuur). Op dinsdagavond wordt er springles door Han Aalderinks verzorgd.

Hier vind je het volledige les overzicht.

Activiteiten

Naast de lessen organiseert Rijvereniging Zelhem diverse activiteiten voor de leden, zoals een onderlinge wedstrijd, ponykamp, buitenritten, clinics en een leuke feestavond.

Rijvereniging en Ponyclub Zelhem en Omstreken is aangesloten bij de KNHS en maakt deel uit van Kring de Oude IJssel.