Ieder jaar organiseren wij twee outdoorconcours dressuur, voor zowel pony’s als paarden. De dressuurproeven worden verreden in een wedstrijdring van 20 bij 40 meter. Tevens is er gelegenheid om in een aparte, ruime rijbak los te rijden. Aangrenzend aan het los rij terrein en de wedstrijdring ligt de parkeerplaats welke beschikt over voldoende ruimte voor auto’s en trailers.

Het is mogelijk om 2 proeven te rijden per concours. We beschikken over een 20 x 60 m wedstrijdring waardoor we ook Z ruiters kunnen plaatsen. We heten iedereen van harte welkom op Rijvereniging en Ponyclub Zelhem.

Aanmelden voor onze concoursen kan via MijnKNHS. Onze concoursen vinden in september en mei plaats.

Heb je een prijs tijdens één van de door ons georganiseerde concoursen gewonnen? Gefeliciteerd! Haal je prijs wel op de wedstrijddag zelf op, want anders vervalt de prijs.