Inschrijving dressuur (+ selectie pony’s) op 11, 12 en 13 mei geopend!

De inschrijving voor onze KNHS-dresssuurwedstrijd op zand (tevens selectiewedstrijd voor PONY’S kring De Oude IJssel) is geopend!

Het dagprogramma is als volgt: op vrijdag 11 mei BB t/m Z2-dressuur paarden (2 proeven). Zaterdag 12 mei en zondag 13 mei: BB t/m Z2-dressuur pony’s (2 proeven). Voor de ponyruiters geldt de wedstrijd tevens als selectie voor kring De Oude IJssel.

Belangrijk bij inschrijving!
– Alleen online inschrijven via MijnKNHS.nl t/m 4 mei 2018.
– Voor de ponyruiters die selectie willen rijden: vink bij de inschrijving het oneven proefnummer aan. Dat is namelijk de selectieproef.
Ponyruiters kunnen inschrijven bij de datum van voorkeur (zaterdag of zondag). De wedstrijdorganisatie bepaalt uiteindelijk, afhankelijk van de deelname, welke klassen er op de zaterdag of de zondag verreden worden.
– Deelnemers kunnen opgeven voor twee proeven. De organisatie behoudt zich het recht voor om vanwege organisatorische redenen (bijv. zeer grote deelname) de combinaties 1 proef te laten verrijden.
– Beide proeven worden verreden in een ruime, goed omheinde piste met zandbodem (1 ring). Het losrijden vindt plaats in de naastgelegen ruime, goed omheinde losrijpiste met zandbodem.

Schrijf je snel in en tot op onze wedstrijd!